Emil terechte winnaar competitie 2017 - 2018!

Gefeliciteerd! Na het kampioenschap van vorig jaar dit jaar de dubbel. Zowel de beker als de reguliere competitie zijn een prooi geworden van deze jonge Attaqueerder.
Niet alle competities zijn door Emil gewonnen. Zo is Jos onze beste snelschaker. De man die bij een normale partij pas na een half uurtje in zijn spel komt was dit jaar de beste in deze discipline. Jos liet Emil (tweede) en Kees S. (derde) achter zich.
In het boerenkool met worst tempo was Gerard (w) de beste. Ook hier was Emil tweede. Derde was onze tweede jongeling Barry.
Het verschil werd door Emil gemaakt in het normale speeltempo. Met meer dan honderd punten was hij hier Carlo (tweede) en opnieuw Jos (derde) dik te snel af. Al met al dus een meer dan terechte kampioen.

Ook voor de bond heeft Emil een topprestatie neergezet. Met vijf uit vijf haalde hij hier een honderd procent score. Barry bleef hierbij niet achter. Met vijfenhalf punt uit zes wedstrijden scoorde hij zelfs een half puntje meer! En dan te bedenken dat deze jonge gasten vaak de honneurs op de bovenste borden waarnamen!
In de overall score was er een knappe tweede plaats voor onze voorzitter. Jos laat zien dat hij bij Attaqueer nog steeds meespeelt om de prijzen. En ook Carlo heeft een zeer goed seizoen achter de rug. Hij sluit deze af met een tweede plaats in het bekertoernooi en met een derde plaats in de overall competitie. Knap gedaan!
De ledenvergadering is dit jaar op vrijdag 31 augustus. De week daarop breekt het spektakel weer los. Nu al benieuwd wie Emil gaat bedreigen. Of zal hij opnieuw voor de dubbel gaan?!

Gerard Beerepoot