fd

 

 

Einduitslag 2018-2019

... of de totale overname van de club door de jeugd.
Want als er dit seizoen een ding duidelijk is geworden dan is het dat de jeugd dit jaar de oude garde heeft verslagen. En die jeugd zijn dan Emil, Barry en Aris.

Als eerste hun ambassadeurschap voor Attaqueer. Twee wapenfeiten. De eerste het boerenkool met worsttoernooi. Dit toornooi is bezig aan een revival. Geweldig georganiseerd door Barry en Emil.

Als tweede de deelname van maar liefst twee Attaqueer spelers aan het Westfries. En dit jaar niet als kanonnenvoer. Nee, tot het eind hebben Emil en Aris meegedaan om de knikkers. Met uiteindelijk een zesde plaats voor Aris en een zevende plaats voor Emil.

En dan onze competities. Bij het snelschaken, één, twee en drie. En dat in de volgorde Emil, Barry en Aris. Met zijn drieen net zoveel overwinningen als de rest van de club bij elkaar.
Bij het BmW tempo, één, twee en drie. Opnieuw in de volgorde Emil, Barry en Aris. En ook hier met een dik verschil naar de rest van de club.
En bij het reguliere tempo ... juist ... één, twee en drie. Hier wel in een andere volgorde, namelijk Emil, Aris en dan Barry. Dit is ook het enige tempo waar een aantal andere Attaqueerders wist aan te haken. Met name Kees, Ronald en Carlo bleven nog enigszins in het voetspoor.

Ook de beker was een onderonsje van de jeugd. De finale ging tussen Emil en Aris. Een barrage bracht Emil uiteindelijk de winst. En daarmee voor het tweede jaar op rij de dubbel.

Ik voorspel voor volgend jaar een spannende competitie. Als deze drie matadoren allen lid blijven zullen ze er een spannende strijd van maken. Ze zijn aan elkaar gewaagd. En ik voorspel ook dat volgend jaar enkele ouderen zich met de titelstrijd zullen gaan bemoeien. Dit kunnen ze niet nog een keer over hun kant laten gaan. Emil, gefeliciteerd. En allen bedankt voor een prachtig seizoen.

Komende zaterdag de barbeque bij Jos. Ik zie jullie daar en anders een goede vakantie!
Met vriendelijke groet,
Gerard Beerepoot