toernooi 2015<< Overzicht

 

Paaszaterdag 15 april 2017 gaat het weer gebeuren!

Voor de 23e keer is dan het Boerenkool met Worst Toernooi van schaakvereniging Attaqueer. Hét hoogtepunt voor schakend West-Friesland! In totaal spelen we 7 ronden. Per partij krijgt iedere schaker 20 minuten bedenktijd. Een partij duurt dus maximaal 40 minuten.

Na vier rondes, dat zal rond half zes zijn, volgt de maaltijd waar dit toernooi zijn naam aan ontleent. De schaakborden maken plaats voor etensborden en Fons en Rina serveren een smakelijke boerenkool met worst maaltijd.

Na dit smakelijke intermezzo volgen nog drie rondes. De prijsuitreiking is rond half negen.

Het toernooi is geschikt voor zowel de beginnende schakers als voor de ervaren schakers. Door de manier van indelen speel je al snel tegen spelers van je eigen sterkte waardoor je gegarandeerd een aantal spannende partijen zult spelen.

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Deze zijn hetzelfde als vorig jaar, namelijk € 12,50 inclusief de boerenkool-met-worstmaaltijd. De Locatie is als vanouds Café de Vriendschap (tel 0229 571447) in Wadway. Inschrijven kan tussen 13.00 en 13.45 uur.

Voor meer informatie over het toernooi kun je contact opnemen met Albert Bobeldijk. Zijn telefoonnummer is 06 30412724. En als je meedoet zou het mooi zijn als je even een mailtje naar ons stuurt. Het emailadres is bmwtoernooi@gmail.com. Dan hebben Fons en Rina ongeveer een idee hoeveel boerenkool zij moeten inslaan.

Naast het Boerenkool met Worst toernooi hebben wij iedere vrijdag nog altijd onze clubavond. Wij beginnen om half negen. Uiteraard mag je gewoon eens binnenlopen om te kijken hoe het er op de vereniging aan toe gaat. En als je er rond kwart over acht bent kun je gelijk meespelen als je dat wilt. Je zult merken dat Attaqueer een bijzondere vereniging is, waar fanatiek wordt geschaakt, maar waar gezelligheid met een bak koffie of een biertje aan de bar net zo belangrijk is. Onze speellocatie is de kantine van de ijsclub van Nibbixwoud, aan de Oosterwijzend 24a.

Hier voor de zekerheid ook nog een keer de gegevens van het Boerenkool met Worst Toernooi:

o Inschrijven vanaf 13.00 uur.
o Start toernooi is om 14.00 uur.
o Kosten € 12,50 (inclusief maaltijd)
o Locatie Café De Vriendschap in Wadway
o Diverse ratingprijzen

Ik zou zeggen, zet hem alvast op de kalender!

Groet, Gerard Beerepoot & Albert Bobeldijk