vorig toernooi<< Overzicht >> volgend toernooi

2001

Zaterdag 10 Maart 2001: 8de boerenkool met worsttoernooi.

Op 10 Maart a.s. is het dan weer zo ver, het 8e b.m.w. toernooi gaat weer van start in "Cafe de Uitbaterij" (voorheen "Cafe de Sport") in Nibbixwoud.

De nieuwe kastelein heeft mij gegarandeert dat de kwaliteit van de boerenkool hetzelfde is als de vorige jaren. Nul lijkt dat mij niet zo'n "culinair" hoogstandje. Wat mij wel aanspreekt is dat hij het voor dezelfde kostprijs doet.

Dit jaar staan wij, met ons toernooi niet in het schaakmagazine van de KNSB. Deze misser komt bij mij vandaan, ik heb wat datums door elkaar heen gehaald. Hierdoor kan het gebeuren dat een aantal van onze trouwe bezoekers niet op de hoogte zullen zijn. Via dit media verzoek ik om zoveel mogelijk vrienden van het Boerenkool met worst toernooi in te lichten.

Het toernooi van verleden jaar had een slechte start, dit jaar kan dit niet meer gebeuren want er gaat een reserve computer mee, zodat we om twee uur kunnen starten. Aan de zaal kan tot 13.45 ingeschreven worden, hierna niet meer.

Op verzoek van een aantal spelers gaan wij terug naar het spelsysteem wat we jarenlang op het BMW hebben gespeeld, als je het stuk aangeraakt hebt dan hoef je niet te zetten, het mag wel (!), pas als de klok is ingedrukt is de zet gedaan. Ook mag je de koning slaan.

Voor de aankondiging hebben zich al 40 schakers ingeschreven, er is plaats voor 70 schakers.

De winnaar van vorig jaar heeft zich nog niet ingeschreven, we hopen dat hij zijn titel komt verdedigen.

Martin Beerepoot,
Hans Jasperse.


Hier vindt u de poster op ware grootte !

Aankondiging